top of page

"ÉLNI TUDNI ÉS ÉLNI MERNI, 

NÉHA JÁRATLAN ÚTON MENNI,

NEM CSAK ROHANNI,

MEG-MEG ÁLLNI,

AZT AMI SZÉP, MEGCSODÁLNI..!"

CSODÁLATOS, EGYEDI, LÁTHATÓ, REJTETT TEMPLOMOK, BAZILIKÁK, KÁPOLNÁK, KÁLVÁRIÁK, KOLOSTOROK KÖZÉ VISZÜNK

Jövünk-megyünk, rohanunk-intézkedünk-bevásárlunk, dolgozunk az utcán (mert már mobilról is tudunk mailben válaszolni a főnökünknek, munkatársunknak, megbízónknak, -csúcsszuper-), közben meg észre sem vesszük, milyen csodák mellett megyünk el nap mint nap. Pedig ezek a csodák vezetnek. Ők alkotják meg útvonalainkat, tereinket, parkjainkat. Csoda épületek között élünk. Nézz fel, vedd észre, és ne felejts szelet szimatolni se, hisz úgy teljes a napi pörgésből való kiszakadás..
Node olyan is van, hogy nem is feltételezzük, hogy csodák mellett megyünk el nap mint nap, mert a csodák  bizony el vannak rejtve. Mutatunk ilyet is. Személy szerint ezeket imádjuk a legjobban.
Mutatunk templomokat, kápolnákat, láthatókat, nem láthatókat, látogathatóakat, nem látogathatóakat, legnagyobbakat, legkisebbeket, ilyeneket, olyanokat, mindenesetre sokat, mert elindítjuk a templomos, kápolnás, kálváriás, kolostoros rovatunkat. Gyere velünk a templomok csöndjébe..!

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page