ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

VAGYUNK

Van a Kriszta, a Fazekas Krisztina igazából, aki olvasgat, nézeget, összekapcsolgat, magában, épített örökségeket, érdekességeket, vizualitásokat.

 

Van napi pörgés, amivel mindenki szembesül, te is, viszed, hozod, beteszed magaddal az autóba, felviszed a közlekedési eszközre, bármi.

 

És van az erre-arra, ami arra sarkall, hogy merj úgy kilépni a „kapudon”(legyen az a belső-pörgős, vagy tényleges-fizikális: otthoni/munkahelyi),

 - hogy beleteszed az arcod a napfénybe,

 - vagy úgy, hogy felemeled a tekinteted a házakra. Az épített örökségünkre, amik között mozgunk, amik meghatározzák az útvonalainkat, az utcáinkat, köztereink formáit.

 

Megadod-e magadnak kiszakadás érzést..? Rácsukod-e a kapud a pörgésre..? Ott hagyod-e? Aztán nézel-e felfelé..? Adsz-e magadnak pár percet..?

 

Tedd meg. Sétálj egy megállót, nézz felfelé, tapasztalj, töltekezz, kapcsolj ki, élj! 

 

 

Mi ezt tesszük, jövünk-megyünk, erre-arra, aztán Fazekas Krisztina (ő az, aki olvasgat, nézeget, fotóz, összekapcsolgat, tolja ezt a brand-et, hisz az ő tulajdona) leül otthon a kanapéjára, leválogatja az elkészített fotóit, utómunkázza, aztán vizuálisan és könnyed texturális tartalommal (mely figyelem: itt-ott tartalmaz saját képzeletszüleményű mese-elemeket is) behozza ide. Hogy legyen. Az erre-arra. Hogy kikapcsolj a monitor előtt, hogy legyen inspirációd beleindulni a környezetedbe. A közeliért, a távolabbiért, épített örökségért, természet-beszívásért, élményért. Hogy mozdulj, láss, tapasztalj, élj! Erre-arra.

Aztán mi van még. Az említett „kapud”. Merthogy a honlaptulajnak van kapu-koncepciója is, három kiállítással. A kapu beenged/kizár, te döntöd el. Klikk.

 

Szóval ERRE-ARRA.. Például ugorj át velünk egy kerítésen, és gyere be Marosvásárhely polgármesterének századelős, pusztulásra ítélt villájába:
ERRE-ARRA..? Például sétálj el az extrahosszan épült budapesti Szent István Bazilikához. Tudtad, hogy az építésekor beomlott a kupolája..? (Oda is felmehetsz egyébként.)
ERRE-ARRA..? Például kirándulj a Fejér-megyei kastélyok egyikéhez, mondjuk a Magyarországon egyedülálló Tudor-stílusú Nádasdladányi-kastélyhoz:
ERRE-ARRA..? Esetleg egy felvidéki vízimalom túra..? Garantált a természet közeliség, és az épített örökség (több száz éves malmokról van szó):
És ha sétálsz ERRE-ARRA, merj belépni is. És ott is felnézni, tudod.. Akár a Zeneakadémián:
És ha sétálsz ERRE-ARRA, merj belépni is. És ott is felnézni, tudod. Akár a Vigadóban:

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com