top of page

„HA NEM ELÉG JÓK A KÉPEID, NEM VOLTÁL ELÉG KÖZEL" - VALLOTTA A VILÁGHÍRŰ HÁBORÚS FOTÓSUNK, ROBERT CAPA. HOGY HOL SZÜLETETT, ÉS HOL ÉLT 18 ÉVES KORÁIG AZ EGYIK LEGHÍRESEBB FOTOGRÁFUSUNK..?

HÍRES FÉNYKÉPÉSZEINK

Tudod-e, hogy ki volt Robert Capa, André Kertész, Mai Manó, Kinszki Imre, vagy akár Klösz György..? Egy adott kor kiemelkedő, sőt, nem egy esetben világhírnévre szert tevő magyar fotográfusai voltak ők. Szerény emberek, miközben közülük nem egy Picassoval, Matisse-al, Trockijjal, Chagallal ápolt jóbaráti viszonyt. Kiemelkedő fotográfusok, akiknek a múlt megőrzött korszak-szeleteit köszönhetjük.
Úgyhogy előhúztuk a fotográfusok-farbát, és megkerestük híres fotográfusaink lábnyomainak helyét, hogy láthassuk hol éltek ők, és elképzeljük őket reggeli kávéfőzés, vasárnapi családi ebédhez készülődés, vagy akár a fényképezőgépeik tisztítása közben.

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page