top of page

TATA TELE VAN ÉRDEKESEBBNÉL ÉRDEKESEBB, ÉS EGYEDIBBNÉL EGYEDIBB TÉMÁKKAL. PL. TUDTAD, HOGY ROBERT DOWNEY JR. SZÉPSZÜLEI ITT ÉLTEK, ÉS IDE VANNAK ELTEMETVE..?

TATA NEM CSAK A VIZEK, HANEM AZ ÉPÍTETT ÖRÖKSÉGEK VÁROSA IS!

Ha valaki Tatára kirándulna, és rákeresne, hogy mit nézzen meg, a Google kereső automatikusan a tatai Öreg-tavat, a partján elterülő csodálatos tatai várat és a szintén csodálatos Esterházy-kastélyt dobja ki. Igen, alátámasztjuk, a tó környéki aura ezzel a két csodával egyedülálló. Nno, de gondolnád-e, hogy Tata ezen mainstream témákon felül is tele van érdekesebbnél érdekesebb és egyedibbnél egyedibb épített és természeti örökséggel..? Például gondoltad volna, hogy a világhírű hollywood-i filmszínész Robert Downey Jr. szépszülei itt éltek, és itt is vannak eltemetve Tatán..? És, hogy a tatai Öreg-tó partján forrásvizet is kóstolhatsz..? Esetleg, hogy egy századelős sörétgyár is adhat flow-élményt a XXI. században..? Ebben a rovatunkban még Vaszary János festőművész cuki mézeskalács házát is megmutatjuk. Látod, nem túlzunk, Tata nem csak a vizek, hanem az épített örökség városa is, és bizony még nem is minden csodát soroltunk fel. Bezzeg lentebb, a fotók alatt.. Klikkelj a képekbe, el fogsz ámulni..!

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page