top of page

BORVÖRÖS, SMARAGDZÖLD, ROZSDABARNA, SÖTÉT-ARANY, LILA, UV NARANCS, RÓZSASZÍN, MÉLYKÉK, PASZTELLSÁRGA, POT-POURRI KARFIOL, KOPOTT SZÜRKE..

GYERE BELE A SZÍNEKBE..!

Kinézel-e az ablakon..? Meglátod-e, ahogy az ablakod előtti fa Neked tetszelegve festi egyre borvörösebbé leveleit..? Látod-e a szellővel packázó, Neked integető, magamutogató falevelet, aki füttyent a szellőnek, hogy segítségével rátapadhasson az ablakod üvegére, hogy vedd végre észre..? Látod-e a megnyúló, épületeink oldalán szaladgáló árnyékod..? Belerúgsz-e a lábad alatt szuszogó falevelek kupacába, mint gyermekkorodban..? Beleteszed-e az arcod a simogató napfénybe..? Szimatolod-e az dús avarillattal aromatizált szelet..? Nem..? Tudjuk.. Hamarabb sötétedik, túlóráztál, rohansz vásárolni. Nem baj.. Van hétvégénk is..! :) Igen, van fáradtság, meg lustaság, meg házimunka, meg miegyéb indokok. Életed is van. Egy. Töltsd. Élménnyel. Mozdulj, láss, tapasztalj, élj..! Indulj bele a színekbe..

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page