top of page
Keresés

A VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA, AHOGY MÉG SOSEM LÁTTAD, NEM BESZÉLVE A SZÉCHENYI FÜRDŐRŐL..!

Frissítve: 2022. jan. 7.


Karácsony előtti napokon őrült, hajtás, pörgés a munkahelyen, gasztroshopping, ajándékshopping a túlórák után, aztán bezuttyan a karácsony, hirtelen lelassul minden, elménk pillázik (jé, így is lehet?), testünk hízik (most megérdemli), aztán két ünnep között (aki szabizik) láblógat. Vagy nem. Mert ha beleindul pl. egy Városligeti sétába, tutti beleütközik a Városligeti Műjégpálya századelős, impozáns épületébe, és a méltán nevezetes, szintén századelős Széchenyi fürdőbe. Mondjuk, és mutatjuk is: álom mindkét épített örökség.

Tudtad, hogy a századelőn, amikor megnyitották a Városligeti Műjégpályát, még zenekar játszott a korcsolyázás szerelmeseinek..? És, hogy az első emeleti díszes nagyteremben melegedhettek a pirosra fagyott orr-tulajdonosok..? A pompában, pazar kilátással ráadásul. Mi most megmutatjuk Nektek a díszes nagytermet, a részleteit, a kilátást, sőt, a Városligeti Műjégpálya épületét úgy, ahogy a korcsolyázás szerelmesei sosem láthatják: meztelenül, magában, a csöndben. Szóval úgy, ahogy még sohasem láttad, nézd, megmutatjuk, klikk a képbe:

A Széchenyi fürdőt imádjuk! Nyáron belülről, nyáron kívülről, télen belülről-kívülről, mindenhogy. Az aurája feltölt, átlényegülünk, már a képek hozta feelingtől is..! El tudod képzelni, hogy mínusz 5 fokban fürdőruciban rohangálj..? Nézd a napfénnyel találkozó párát, a víz kékjét, a harmóniát az arcokon.. Ők bevállalták a mínusz 5 fokot. :) Mi is. Isteni, próbáld ki te is a két ünnep között vagy egy januári hétvégén, vesztenivalód nincs! Előtte pedig kukkants be a fürdőző feelingbe (klikk):

bottom of page