top of page
IMGM1417.JPG

"ÉLNI TUDNI ÉS ÉLNI MERNI, 

NÉHA JÁRATLAN ÚTON MENNI,

NEM CSAK ROHANNI,

MEG-MEG ÁLLNI,

AZT AMI SZÉP, MEGCSODÁLNI..!"

KASTÉLYOK, MELYEK KÁPOLNÁT IS REJTENEK

Ebben a rovatunkban egy egészen érdekes megközelítésből tekintünk a kápolnákra. Merthogy épületben mutatunk épületet, azaz olyan kastélyokba viszünk, ahol egy-egy fotóval a kastélyba épített kápolnát fogjuk megmutatni Nektek. A kápolnáról azon felül, hogy alapvetően egy kis templom, érdemes még tudni, hogy jelen esetben a kastélyokba épített kápolnákat a kastélyt birtokló család önmaga számára építtette, bár van kivétel, például a Gödöllői Királyi Kastély épületében elhelyezett kápolna, ami adott időpontokban megnyílt a lakosság számára is.

Ami viszont minden bemutatott kápolna igaza: mindegyik egy-egy történetet mesél el. Egy emberét, egy családét, egy közösségét. Éppen ezért, ha beleklikkelsz az albumainkba, komplexen nézd az épített örökséget, mert minden helyiség vizuálisan és praktikusság szempontjából is egységet alkot.

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page