top of page

KESZTHELY TELE VAN ÉRDEKESEBBNÉL ÉRDEKESEBB, ÉS EGYEDIBBNÉL EGYEDIBB TÉMÁKKAL. PL. TUDTAD, HOGY KESZTHELY SÉTÁLÓ UTCÁJÁNAK EGYIK HÁZ-VÉGE 300 ÉVES ÉPÍTETT ÖRÖKSÉGET REJT..?

KESZTHELY A BALATON NYUGATI FŐVÁROSA TELIS-TELE VAN TERMÉSZETI ÉRTÉKEKKEL ÉS ÉPÍTETT ÖRÖKSÉGGEL IS..!

Keszthely. A Balaton nyugati fővárosa. Három strand, gyönyörű Balaton parti sétány, századelős villasor, sétáló utcácska XIX. századi házakkal, ház udvarából nyíló rejtett épített örökséggel, csodálatos templomokkal, és a mindenki által ismert Festetics kastélykert 101 szobás kastélyával.. Természeti értékek, épített örökség tárháza Keszthely, kettő az egyben, pont az, amit az ERRE-ARRA fotós ajánló képvisel. Keszthely vetekszik a Balaton északi partjának másik két kiemelt brandjével: Balatonfüreddel és Tihannyal. Nem hiszed..? Az ERRE-ARRA fotós ajánló bejárta mind a három Balaton parti várost, őszintén állíthatjuk, ez így van..! Nézelődj te is a keszthelyi rovatunkban, szeretni fogod, garantáljuk..!

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page