top of page

EZ ITT RÁKÓCZI SAJÁT KEZÉVEL KÉSZÍTETT SZÉKE, KASSÁN. CIRKA 300 ÉVES.

HA KASSÁN JÁRSZ, ÉRTÉKBEN JÁRSZ. LEHET AZ A RODOSTÓI-HÁZ, LEHET AZ A DÓM, LEHET AZ MÁRAI SÁNDOR VAGY SALKAHÁZI SÁRA LÉPTEINEK HELYSZÍNE, EGY BIZTOS. ENNYI ÉPÍTETT ÖRÖKSÉG EGY HELYEN, MINT KASSÁN, NEM NAGYON VAN.

ERRE-ARRA
FOTÓS AJÁNLÓ

KASSA CSODÁI

Egyet biztosra tudunk. Ha Kassára mész, nem elég egy nap. Minima hármat tervezz be. Egyrészt azért, mert ha utazol, nem azért teszed, hogy felpörögve végigstresszeld a kirándulást, másrészt azért, mert Kassa telis-tele van épített örökséggel, történelemmel, múlttal, nem utolsósorban pedig olyan aurával, amit érdemes beszívni, és ezt csak úgy lehet megtenni, ha hátrahagyod a stresszt, kiülsz a főtérre (ha az időjárás engedi), és hagyod, hogy nyíljon az aurád (ami főtéren történő ücsörgés nélkül is fog egyébként).

No, mi mutatunk most Neked pár kassai csodát, egyrészt, hogy monitor előtt is töltekezz (nem véletlenül jársz itt:)), másrészt, hogyha úgy alakul az életed, és kedved van, tervezz.. Nyárra.. Vagy bármikorra. A lényeg, hogy „Mozdulj, láss, tapasztalj, élj!”

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page