top of page

"A CSODÁK AKKOR KEZDENEK FELBUKKANNI AZ ÉLETEDBEN, AMIKOR LEGALÁBB ANNYI ENERGIÁT SZENTELSZ AZ ÁLMAIDNAK, MINT AMENNYIT A FÉLELMEIDNEK SZOKTÁL." - MONDJA WILKINS. MI MEG MEGKÉRDEZZÜK: MIÓTA VÁGSZ KIRÁNDULNI, ÉS MIÓTA NEM INDULSZ EL..?

FELVIDÉKI KILÁTÓK, KITEKINTŐK

Másztál-e már kilátót..? Ha felértél, és kinéztél, rádszállt-e a nyugodtság..? Szívtad-e befelé a tájat, érezted-e, hogy telítődsz valami régen nem érzett érzéssel..? Jött-e a flow..? Vágysz-e erre..? És egyáltalán, csináltál-e már ilyet..? Ha igen, akkor még biztos fogsz kilátó, és kitekintő helyre mászni (jobb esetben az általunk ajánlott helyek egyikére), ha nem, itt az idő.

Mindegy, hogy esik-e, szürke-e az ég, párás-e a levegő, indulj neki. Ha felérsz, garantáltan érezni fogod, hogy jön le rólad a héten felszedett stressz-mennyiség. Tekints ki. Magadból is. Természet-és könyezetbeszívás, szabadon.

ERRE-ARRA
FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page