top of page

EBBEN A ROVATBAN TERMÉSZETBE BUGYOLÁLT KÁLVÁRIÁK KÖZÉ VEZETÜNK..!

KÁLVÁRIÁK, A MEGTEKINTHETŐ SZABADTÉRI KIÁLLÍTÁSOK

Gondoltál-e a kálváriára úgy, hogy az egy szabadtéri kiállítás..? Mi gondoltunk. Mert azon felül, hogy a kálvária Jézus keresztútja, épített örökség szempontjából egy komolyan átgondolt építészeti mű megtervezett stációfalakkal, kápolnákkal, három kereszttel (hol mivel végződik a séta), nem utolsósorban pedig a kálvária képzőművészek stációkban elhelyezett alkotásainak színhelye. Mi most mutatunk pár kálváriát, és ha az élet is úgy akarja, hogy bármelyik közelébe kerülsz is, figyeld majd a műalkotásokat.. A stílust, a képek, az ábrák, a művek egymáshoz való viszonyát. Látod, ebből a szempontból a kálvária tényleg nem csak egy keresztút, hanem épített örökség, és nem utolsósorban egy szabadtéri, ingyenes kiállítás is.
Még valami. Ebben a rovatban mutatunk egy „renitens” kálváriát is, ami másképp kálvária, mégis kálvária, sőt, egyéb érdekességek is körüllengik.. Vajon melyik kálvária lehet ez, az alábbiak közül..?

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016- I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page