top of page

"A CSODÁK AKKOR KEZDENEK FELBUKKANNI AZ ÉLETEDBEN, AMIKOR LEGALÁBB ANNYI ENERGIÁT SZENTELSZ AZ ÁLMAIDNAK, MINT AMENNYIT A FÉLELMEIDNEK SZOKTÁL." - MONDJA WILKINS. MI MG MEGKÉRDEZZÜK: MIÓTA VÁGSZ KIRÁNDULNI, ÉS MIÓTA NEM INDULSZ EL..?

FELVIDÉKI VÁRAK, VÁRROMOK 

Felvidéki várak, várromok. Előtte kicsiséta, nagyséta, erdőben, erdőmentesen, kicsitfelfelé, nagyonfelfelé. A végeredmény mindig a csúcs. A csúcsról történő csúcskilátás. Ha felérsz (miért ne érnél fel..?), kellemesen legyez a szél, kinyílik a lelked, az aurád, az érzéseid, és szeretsz.. Aztán itt képzelődhetsz is, hisz a többszázéves várromok királylányokat és királyokat rejtettek. És csatákat, meg hősöket, meg szolgálószerelmeket, hatalmas dínom-dánomokat, esküvőket, meg sarkakban történő titkos elbújásokat.  Szóval hagyd, hogy sodorjon a képzeleted, meg a természet csodája.

ERRE-ARRA

FOTÓS AJÁNLÓ

 

©2016 I ERRE-ARRA

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi.

A szerző viszont nem zárkózik el: tehát nyugodtan keresd, hogy az ő írásos engedélyével tudd hivatalosan leközölhetővé tenni az anyagait más site-okon, esetleg nyomtatásban. A szerzőt itt éred el: fazekas.krisztina@gmail.com

bottom of page