top of page
Keresés

KIMERÜLTÉL..? AKKOR MOST MERÜLJ BE..!

Frissítve: 2021. nov. 22.


..Vagy ugorj. Csobbanj..! Fröccsenj..! A lényeg, hogy élvezd. Hogy élj! Lépd át a stresszkapudat, és engedd, hogy magával sodorjon – mondjuk a víz. A meleg víz. A termálhangulat. A város 7 pontján. Erre-arra. Itt és ott. Pesten és Budán. Nyisd ki a szemed. Ne a vízben – előtte. Lásd meg az épített örökség csodáját. Vedd észre, amibe nap mint nap belebotlasz. Most állj meg. Kivételesen. Állj le, nézd meg és engedd, hogy behúzzon. Fogadd be a látványt. Válj eggyé a vízzel. Ebben a sorrendben. Vagy fordítva! Ahogy jól esik. Mert jól esik.

Kezdd az elején. Vagy a végén. Itt vagy ott. Erre-arra. Ahol egyedülálló módon az összes budapesti gyógyfürdő megmutatja magát.

Ha olyanod van, hogy egyedül lennél. Elbújnál, töltődnél, kuckóznál – persze a vízben, akkor rögtön mondok két alternatívát.Veji bej és Király Fürdő. Nézd csak! Mondd, hogy

tetszenek..?!


Várnak a budapesti gyógyvizes fürdők. És nézd meg őket itt – mert olyan képeket mutatunk, amilyeneket máshol nem látsz. Így együtt biztosan nem. Nekünk mind a 7 budapesti gyógyfürdő megmutatta magát: kívülről-belülről; felülről-alulról; alagútból-madártávlatból. Kapd el a hangulatot, és fedezd fel őket te is! :)



bottom of page